Kişisel İş Akışınızı Hızlandırmak İçin Faydalı Photoshop Araçları ve Teknikleri

 

Verimlilik ve hız profesyonel tasarımcıların çok önem verdiği bir konudur. Photoshop fotoğraf işleme ve görüntü manipülasyonu için son derece güçlü bir uygulamadır, ve ben sıradan düzenli görevleri daha kolay hale getirmek için size zaman kazandıracak kullanışlı araçlar, eylemler, eklentiler ve şablonlar kullanarak tasarımlarınızı daha da hızlı ve kolay yapabilirsiniz. Sizi Daha profesyonel yapacak araç setlerinden ziyade Doğrusu Bilgisayar başında birçok sıradan eylemi uygulamak için kullandığınız zamanı size geri kazandıracak sizi tasarım sürecine odaklamak için zaman kaybını önleyeceğiniz araçları tanıtacağım.

 

İşte Tasarım Çantası, sizin için sürekli size zaman tasarrufu kazandıracak gelişmelerin peşinde, kullanışlı Photoshop kaynaklarına kolay ve giderek değişen yeni teknikleri arayarak takipçilerimizin huzurunuza sunuyoruz, Biz Adobe Photoshop kullanarak bu tekniklerin sizin tasarım becerilerinizin yanı sıra profesyonel bir iş akışı sağlamak için, size yardımcı olacağını umuyoruz. Açıkcası bir çok büyük grafik tasarımcılardan duyduğumuz git google'dan araştır mantığından ziyade,samimi bir makalele ile bu sizin için topladığımız bu seti size sunuyoruz. Unutmayın Tasarım Çantası seni çantan.!

Faydalı Photoshop Araçları 

1-Mr. Stacks

 

Toplu işlerinizde Hızlı Sunum için,ve proje tanıtım CD'lerinizi müşterinize sunmak veya herhangi bir şey için PDF'ler oluşturabilir küçük bir Photoshop komut dosyası sayesinde bir çok tasarımınızı tek bir pdf sunum dosyasına tek bir tıklama ile dönüştürebilirsiniz.

2-Photoshop Tych Panel

 

Görüntülerin ve fotoğrafların düzenlenmesi çok fazla vakit harcamanıza neden oluyorsa bu araç tam size göre, Her fotoğrafçı ve Web tasarımcısı bilir ölçekleme ve yeniden boyutlandırma zaman alır. Photoshop için Reimund Trost'un son Düzenleme Masası'nı denemelisiniz. Arşivinizde varolan şablonlar bu araçtan sonra tamamen gereksizdir. 

 

3-Pixel Çoğaltma: Ekran çözünürlüklerinizi yönetmek için Araç Seti

  

Bu araç ekran çözünürlüklerini yönetmek için size yardımcı olacaktır. Araç seti Sabit ekran çözünürlüğü boyutlarını, daha az yaygın çözünürlük ve standart oranları ayarlamak için farklı oranları kapsayan tasarımlarınızın farklı ekran çözünürlüklerine uygun olması için PS5 marquee-aracı gibi bir koleksiyonu içerir. Ayrıca, katmanlı CS5 PİO'lara farklı bilgisayar ve çözünürlüklerin de  tasarım sunumları için ortaklık sağlar. Son olarak, içerisinde size daha uygun bir çözünürlük oluşturmanız için bir demo grafiğide bulunuyor. 

 

4-Sprites için CSS pozisyonları üreten araç

 

Bu Photoshop eklentisi Arnau Mart tarafından verilen CSS dosyası ile sprite oluşturur. Daha sonra sprite yerleri eklemek ve aynı zamanda dinamik nesneler oluşturmak için ufak jQuery yardımıyla oluşturabilirsiniz.. CSS Sprite: Photoshop Komut CSS Hover tekniği yapabilir için bu aracı kullanabilirsiniz. makale görüntüsü şeklinde sprite oluşturmak için basit bir JSX Photoshop komutu sunuyoruz, ve ayrıca bu komut dosyası için bir klavye kısayolu atayabilirsiniz.

 

5-Altın Oran

 

Bu Araç görsel kılavuzları ile çok kolay bir şekilde Altın Oran bölünme kurallarına (altın kural, 1/3 kuralı) göre kırpma işlemini yapan Photoshop Komut dosyasıdır. Bu komut dosayası Photoshop CS2, CS3, CS4 veya CS5 (x86 veya amd64 sürümü) gerektirir. Windows ve Mac üzerinde çalışıyor.

 

6-Tarayıcı Arayüz Eylemi

 

Arayüzmü tasarlıyorsunuz ? Bu Eylem  herhangi bir boyut Photoshop belgesi çevresinde bir tarayıcı penceresi oluşturan bir eylemdir Tarayıcının Ücretsiz sürümü sadece Internet Explorer 6 içerir. Chrome, Safari ve Firefox'un güncel sürümleri ile deluxe edition (3 $) fiyatındadır malesefki ücretsiz değil..

 

7-Photoshop 0.6 ile aç Eklentisi

 

bu eklenti benimde bizzat en çok kullandığım Firefox için Web'de gördüğünüz Fotoğrafları ve bir tek fare tıklaması ile Görüntüleri Adobe Photoshop ile açmak için grafik tasarımcılar için yeni ve çok etkili bir araçtır. Size zaman kazandıracak bu eklentiyi kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

 

7-Modüler Izgara Desen Aracı:

 

Modüler Izgara Desen Aracı Adobe Photoshop, Adobe Fireworks, GIMP, Microsoft Expression Design ve diğer uygulamalarda modüler bir ızgara oluşturmak için hızlı ve kolay bir araçtır web tasarımcıları için hazine değerinde bir uygulamadır. Adobe Photoshop CS5 gerektirir

 

8-Photoshop CS5 için 960gs ExtendScript

 

Bu betik yanlış sayfalama ayarlarını kolayca düzenler. Ancak, bu tür oluk genişliklerini 0 koyarak devre dışı bırakabilir; ve isteğe bağlı olarak eşit aralıklı yatay kılavuzları ekleyerek, size tasarımlarınızda zaman kazandıracaktır. 

 

9-Subpixel Hinted Font-Rendering

 

Photoshop dosyasında sizin yazmadığınız bir metin simüle etmek istediğinizde bu teknik sizin için mükemmeldir. Thomas Maier adlı geliştiricinin yaptığı bu araç size çok iyi zaman kazandıracaktır. farketmişsinizidir internetten bir yazı olan görsel kullandığınızda bir karakter fontunun çevresinde canınızı sıkacak renkler görünür işte bu photoshop eylemi yazı tiplerini render ederek kullanışlı hale getirir.

 

10-GuideGuide 1.0

 

Photoshop'ta çalışırken çok daha kolay, orta noktalarını bulmak markajları yapmak ve satırlar ve sütunlar oluşturmak için yardımcı Cameron McEfee'nin sunduğu GuideGuide eklentisini indirebilirsiniz.