Adobe Photoshop Mix

Photoshop Mix ile fotoğraflarınıza yeni bir görünüm kazandırın! Photoshop Mix, istediğiniz zaman istediğiniz yerde fotoğrafları kırpmanızı, renk düzeylerini ayarlamanızı ve daha kaliteli görüntüler elde etmenizi sağlayan bir fotoğraf
düzenleyicidir.

İçeriklerinizi sosyal medya aracılığıyla arkadaşlarınızla paylaşın, üstelik gelişmiş bir fotoğraf düzenleme deneyimi için içeriklerinizi masaüstünde kurulu Photoshop CC' e gönderin.

Adobe Photoshop Mix

• Fotoğraflarınızın farklı bölümlerini kırpın,silin ya da fotoğraflarınızı birbiriyle bütünleştirin.
•Fotoğraflarınızı pürüzsüz bir şekilde birleştirerek, eğlenceli ve gerçeküstü fotoğraflar yaratın.
•Renk ve karşıtlık değerlerini ayarlayın ya da hazır filtreler kullanın. Bir dokunuşla, tüm resmi ya da istediğiniz bir bölümün daha iyi görünmesini sağlayın.
• Koruyucu düzenleme teknolojisi sayesinde fotoğraflarınızın ilk ve orijinal hallerini saklayın.
• Resimlerinizi kolay ve hızlı bir biçimde sosyal medyada paylaşın.

ADOBE CREATIVE CLOUD'A BAĞLANIN
Fotoğrafçılığı seviyor musunuz? Adobe Creative Cloud Fotoğrafçılık tarifesine göz atın. Bu tarife size piyasadaki en güçlü fotoğraf düzenleme araçları olan Lightroom ve Photoshop'u sunar. Creative Cloud ile, Mix'te bir Photoshop dosyasını açabilir ve düzenleyebilir ve daha ileri geliştirme için Photoshop CC'ye bir kompozisyon gönderebilirsiniz—tabakalar, maskeler ve tümü. Ya da Lightroom görsellerini açın ve karıştırın. Ayrıca tüm düzenlemeleriniz tüm bilgisayar ve cihazlarınız arasında eşitlenir. Android telefonlarda değişiklikler yaptığınızda, masa üstünüzde görünür. Creative Cloud Fotoğrafçılık tarifesiyle fotoğrafçılığınızı bir adım ileriye taşıyın.

ADOBE KİMLİĞİ
Mix aracılığıyla bir Adobe Kimliği'ne ücretsiz kaydolun. Satın alımlarınızı, üyeliğinizi, güncellemeleri ve Adobe uygulama ve hizmetleri deneme sürümlerinizi takip etmek için Adobe Kimliği'nizi kullanın. Adobe Kimliği'ni ürünleri kaydetmek, siparişleri takip etmek, Adobe Destek'le iletişime geçmek ve Adobe forum ve etkinliklerine katılmak için de kullanabilirsiniz.

İNTERNET BAĞLANTISI VE ADOBE KİMLİĞİ GEREKLİDİR
Adobe Creative Cloud hizmeti de dahil olmak üzere, çevrim içi Adobe hizmetleri sadece 13 ve 13 yaş üstü kullanıcıların kullanımına açıktır ve kayıt ve ek hükümlerin ve https://www.adobe.com/special/misc/privacy.html adresinde bulunan Adobe'un çevrim içi gizlilik politikasının kabul edilmesini gerektirir. Çevrim içi Adobe hizmetleri tüm ülke ve dillerde kullanıma açık değildir, kullanıcı kaydı gerektirebilir ve bildirimde bulunmaksızın değişikliğe veya son verilmeye tabi olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR