PicsArt - Fotoğraf Stüdyosu

Android için geliştirilmiş kapsamlı bir resim editörü olan PicsArt ücretsiz kullanım sunuyor. Telefonunuzla çektiğiniz resimlerde basit düzenlemeler yapmak, metinler, çizimler ve efektler eklemek için kullanabileceğiniz uygulamayla eğlenceli sonuçlar alabiliyorsunuz.

PicsArt - Fotoğraf Stüdyosu


Resim Editörü: Fotoğraf filtreleri, kolajlar, çerçeve, etiket, metin efektleri, clipart grafikler, artistik efektler, kesme, renk ayarını değiştirmek için araçlar.

Efektler: Çizim, yağlı boya, neon, vintage, HDR, pastel, eskitilmiş, karikatürize edilmiş resimler hazırlanabilir.

Çizim: Farklı fırçalarla çizimler ve metinler ekleyerek fotoğrafları daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Dilerseniz arkadaşlarınızın Facebook fotoğrafları üzerinde de çizimler yapabilirsiniz.

Paylaşım: Fotoğrafları Facebook, Flickr, Picasa, Dropbox, Fouresquare, Tumblr, Blogger, Wordpress ağlarında paylaşabilirsiniz. İsterseniz SMS ve e-posta gönderebilirsiniz.

Canlı Duvar Kağıdı: Kendi fotoğraflarınızdan duvar kağıtları hazırlayın.

Profil bilgileri üzerinden sizi takip eden kişileri görebiliyorsunuz. Tabii ki benzer şekilde siz de başka kullanıcıları takip edebiliyorsunuz. Güncellemelerle daha kapsamlı ve gelişmiş alan görüntülemeleri sunan uygulama 50 milyon indirme barajını aşmış durumda.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR