Facetune

Facetune, akıllı telefon ve tabletinizle çektiğiniz fotoğrafları mükemmelleştiren birçok araç sunan klay kullanımlı bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Profesyonel fotoğraf uygulamalarını aratmaz ve tüm düzenleme işlemlerini tek dokunuşla uygulama kolaylığı sunar.

Profesyonel fotoğrafçıların ve grafik tasarımcılarının kullandıkları pahalı fotoğraf düzenleme uygulamalarının yapabildiği pekçok işlemi Facetune ile zahmetsizce yapabilirsiniz. Detaylı ayarlarla uğraşmadan fotoğraflarınıza sihirli dokunuşlar yapmanıza izin veren uygulama, harika fotoğraf ve selfie’ler çıkarmanız için kullanımı kolay güçlü araçlar sunar. Diş beyazlatma, kırmızı göz düzeltme, yüzdeki sivilce ve diğer kusurları yok etme, saç düzeltme, göz ve dudak boyama, incelik ayarlama ve daha onlarca düzeltme seçeneğinin yanı sıra çerçeve ekleme, kırpma gibi basit düzenleme işlemlerini de yapabilirsiniz.

Facetune

Profesyonel olmayan kullanıcılara yönelik hazırlanan bir fotoğraf uygulaması olan Facetune, tüm düzenleme araçları tek bir yerde sunar. Düzenleyeceğiniz fotoğrafın hemen altında konumlandırılan bu araçlara hızlıca ulaşabilir ve uygulayabilirsiniz. Herhangi bir düzeltmenin fotoğrafınızda nasıl görüneceğini uygulamadan önce de görebilirsiniz. Kamera simgesine dokunarak açacağınız menü üzerinden araçların kullanımına ilişkin videolu anlatımlara ulaşmanız da mümkün.

Uygun fiyatlı olmasına karşın büyük işler başaran Facetune, kameraya hızlı geçiş için de bir seçenek sunar. Böylelikle selfie fotoğraflar çekip, uygulama üzerinden düzenleme yapabilirsiniz. Paylaşım menüsünü kullanarak düzenlediğiniz fotoğrafları film rulonuza kaydedebilir, dilerseniz sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.

Facetune, vesikalık ve selfie fotoğraflarınızı düzenlemeniz için ideal bir mobil uygulama. 127 ülkede en iyi fotoğraf uygulaması seçilen Facetune’u kesinlikle denemelisiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR