Logitech Yeni Logosunda Futurayı Seçti

 

Logitech’in yeni Logosu

Birkaç yıldır Logitech kendini ve ürünlerini de kapsayan bir değişim üzerinde çalışıyordu. Bu; logo , kurumsal kimlik ve ürün tasarımlarını kapsayan köklü bir değişim. DesignStudio tarafından tasarlanan yeni logo, yeni ürünler üzerinde canlı renkler ile kullanılarak genç ve enerjik bir imaj çizerken, yazı tipi ile de klasik olana saygısını sunuyor.

Çarpıcı ve yüksek kontrastlı renkler firmanın daha önce hedeflemediği bir kitleyi, gençleri işin içerisine almayı planlıyor. Modern ve rahat giyim ilham alınarak yapılan çalışma, aynı tasarım stüdyosunun Premier League için çapmış olduğu çalışmadaki güçlü tasarım trendinin devamı niteliğinde.

Rekler, gençler için canlı ve parlak fakat logo markanın 30 yıllık tarihindeki ciddiyeti yansıtıyor. Paul Renner tasarımı ve futura yazı tipi ile buluşan kimlik başarılı bir sonuca ulaşmış.

DesignStudio, Logitech Global ekibiyle yakın çalışmasına süreç içerisinde mutlaka devam edecektir. Yeni ürün paketlerinde ve mağazalarda yeni ikonlar görmeyi de bekleyebiliriz.

Logitech Yeni Logosunda Futurayı Seçti

Logitech'in yenilikçi ürünleri artık uygun bir kimliğe sahip.

Logitech Yeni Logosunda Futurayı Seçti