Adobe MAX 2016'da tanıtılan Adobe'nin yeni uygulaması Proje Felix, uzman 3D tasarım bilgisi gerektirmeden grafik tasarımcılara yardımcı araç olabilecek 2017 yılının All-İn-One Uygulaması olarak görücüye çıkarıldı.

Felix grafik tasarımcılar için ürün çekim kompozisyonları ve sahne görselleştirmeye yönelik tasarımcıların, projelerine 2D ve 3D nesneleri birleştirerek, yüksek kaliteli gerçekçi görüntüler oluşturmanıza imkan sağlıyor. Felix 2017 yılında grafik tasarımcıların yegane bir aracı olacak gibi görünüyor.

Felix'in güzel yanlarından biri ise şu kullanıcılar uygulama içerisinde Adobe Stock üzerinden 3 Boyutlu modeller, malzemeler ve ıık değerleri indirebilecek ve bunları dilediği kamera açıları ile kendi isteğine göre özelleştirebilecek. Bu aydınlatma açıları ve mükemmel hizalanmış perspektifi sağlamak için Felix'te gelişmiş bir algoritma mevcut.

V-ray render motoru, gerçek zamanlı çalışırken kullanıcıların çalışmalarını dışarı aktarmalarından önce ön izleme görmelerini ve düzenlemelerini sağlıyor.

 

Yakında Beta sürümü piyasaya sürülecek olan Felix Projesi ile ilgili daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Uygulama ekran görüntülerini, konunun üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR