Duyuru

Ülkece önemli bir referandum oylamasının arifesini yaşadığımız bu günlerde... Şaka şaka... Bu kadar önemli olmasa da bizim de bir kaç derdimiz var.

Asıl Konu

Bir heves ve azimle giriştiğimiz Tasarım Çantası çalışmalarımızı iş yoğunluğumuz sebebi ile biraz aksattık. Öncelikle yaşanan gecikmeler ve aksaklıklar için takipçilerimizden özür diliyoruz. Bize içerik yollamayı arzulayan, deneyen fakat yazılımdaki bazı kusurlar sebebi ile emekleri zayi olan arkadaşlar bize haklarını helal etsinler.

Tasarım Çantası gibi, karşılık beklentisi olmadan, sadece heves ve istek ile kalkışılan işlerin, para kazandıran diğer işlerin ardına itilmesi kader sanırım.

Ne Olacak

Kısa bir süre sonra, yazılım konusundaki aksaklıkların giderileceği ve içerik paylaşımının üyelere de açılacağı konusunda söz veriyoruz. Böylece, tarafımızdan üretilmiş içeriklerin yanında, üyeler ve sıkı Çanta takipçileri tarafından da üretilmiş içerikleri sitede bulabileceksiniz.

Ayrıca

Tasarım Çantasına Stok Fotoğraf ve Font gibi tasarımcıların işine yarayacağını düşündüğümüz yeni bölümler de ilave etmek istiyoruz. Bu süre içerisinde desteğiniz tek motivasyon kaynağımız olacaktır.

Öneri, şikayet ya da sadece tanışmak için info@tasarimcantasi.com a mail atabilirsiniz.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR