Eylül 2017 Güncellemeleri

Merhaba ziyaretçi,

 

Tasarım Çantası ekibi olarak siteyi iyileştirmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ekip olarak her birimiz fazlasıyla yoğun olduğumuzdan çantaya özel vakit ayırmakta zorlanıyoruz fakat henüz bırakmış değiliz. Vakit buldukça aklımızdakileri hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bunlardan bazılarını zaten daha önce duyurmuştuk. Henüz üzerinde çalıştığımız bölümler de var, işini bitirdiğimiz güncellemeler de. İşi biten bazı değişikliklerden bahsetmek isteriz.

  • Site içi arama motoru sağlıksız sonuçlar veriyordu bu çok daha sağlıklı sonuçlar verir hale getirildi. Artık arama yaparken daha alakalı ve güncel sonuçlar getirmeye başladı.
  • Özel url seçimine izin veriliyor, profilinizden artık tasarimcantasi.com/user/ozelurl şeklinde size özel url adresleri seçebiliyorsunuz.
  • Özel mesaj sistemi geçici olarak devredışı bırakıldı. Özel url sistemi aktifleştirilmesiyle özel mesaj sisteminde bazı sorunlar çıktı. Kendisini zaten pek de beğenmiyor ve mantığının yanlış olduğunu düşüyorduk. Şimdilik kaldırıldı, geriye daha güçlü ve düzgün döneceğinden emin olabilirsiniz.
  • Sunucu değişikliğinden dolayı sitede bazı sorunlar çıkmıştı bunlar giderildi. (facebook ile giriş yapmak gibi)

Şimdlik yapılan güncellemeler bu kadar, çalışmalar devam ediyor. Karşılaştığınız sorunları bize bildirerek çabucak giderilmesine yardımcı olabilirsiniz.

 

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

Çanta Ekibi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR