Facebook Origami ile Arayüz Sunumlarınızı Daha Efektif Hale Getirin!

Facebook Origami nedir?

Origami Facebook tarafından desteklenen modern kullanıcı arayüz tasarımlarınızı prototip haline çeviren ücretsiz bir araçtır. Son güncellemeden sonra sadece Mac OS platformlarında çalışan origami, oluşturduğunuz arayüz tasarımlarını çok kolay bir şekilde Iphone ve Ipad ortamında interaktif bir şekilde sunumunu yapmanıza olanak tanıyor.

 



Facebook Origami ne işe yarar?

Origami 2.0 sürümünde bir çok özellik ile karşımıza çıkmış durumda efektif kaydırma eylemlerini rahatlıkla origami üzerinde oluşturabilir, tut sürükle hareketlerini destelerken çift dokunma eylemlerinide içerisinde barındırıyor. Bütün bu eylemleri birbirine bağlamak oldukça kolay bir hal almış durumda. Düz bir zemin üzerinde sunum yapmaktansa Facebook Origami ile Sunumlarınıza arkaplan ekleyebilir, ve arayüz tasarımınıza göre kendi temanızı oluşturabilirsiniz. Diğer prototip araçlarından farklı olarak Origami ile oluşturduğunuz prototip'in İos veya Android Çıktısını Açık kaynak kod yapısı olarak alabiliyoruz.

 

Sunumlarınızı Web üzerinden görüntülemek isteyenler İçin javascript olarak çıktı alma imkanı sunan origami ile bu çıktıları kod bilginiz var ise size rahatça düzenleme imkanı sunuyor. Oluşturduğunuz prototipin krokisini görüntüleyerek tüm dokunma eylemlerinin gideceği sayfaları veya PSD dosyalarını tek bir kare üzerinde görüntüleyerek bunları rahatlıkla düzenleye biliyorsunuz.

Origami metin girişleri, Özel fare imleçleri, FaceTime Kamera, OS X sürükle bırak eylemlerini gerektiren arayüz tasarımları için responsive web tarayıcısı ile masaüstü websiteleri ve uygulamalarınız için prototip oluşturmanıza imkan sağlıyor.

Facebook Origami'ye Buradan Ulaşabilirsiniz.

 

Ayrıca Facebook Origami Vektörel Logosu'nu buradan indirebilirsiniz

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR