Adobe Capture CC

Adobe Photoshop CC ve Illustrator CC gibi uygulamalarda kullanmak üzere fırça, renk, filtre ve şekillerin dahil olduğu özenle derlenmiş tasarım varlıklarını hızlı bir şekilde yakalayın, düzenleyin ve paylaşın. Brush CC, Color CC ve Shape CC, hepsi bir arada.


RENKLER
Fotoğraflardan ve çevrenizdeki dünyadan renk temaları ayıklayın. Renk teorisi tabanlı hazır ayarlarla oynayın ve isteğe bağlı olarak HSB ve RGB kaydırıcılarında değişiklik yapın.

Şunlarla kullanın: After Effects CC, Dreamweaver, Animate CC (önceki adıyla Flash Professional CC), Illustrator CC, Illustrator Draw, InDesign CC, Muse, Photoshop CC


ŞEKİLLER
Çizdiğiniz veya gördüğünüz her şeyi anında vektör grafiklere dönüştürün. Ayrıntıların düzeyini ayarlamak için kaydırıcıyı kullanın ve belirli ayrıntıları korumak veya kaldırmak için dokunun.

Şunlarla kullanın: After Effects CC, Dreamweaver, Animate CC (önceki adıyla Flash Professional CC), Illustrator CC, Illustrator Draw, InDesign CC, Muse, Photoshop CC


FIRÇALAR
İlham verici fotoğraf veya grafikleri yüksek kaliteli şerit, saçılma veya vektör tipi fırçalara dönüştürün. Bunları renk, boyut ve yineleme ayarlamaları ile iyileştirin.

Şunlarla kullanın: Dreamweaver, Animate CC (önceki adıyla Flash Professional CC), Illustrator CC, Muse, Photoshop CC

Adobe Capture CC
GÖRÜNÜMLER
Video-geliştirici filtreler oluşturmak için favori anlarınızdan ışık ve renk kullanın. 3D çubuk grafiği ve yoğunluk kaydırıcısı Looks varlıklarınızı daha iyi ayarlamanıza ve görselleştirmenize olanak sağlar.

Şunlarla kullanın: After Effects CC, Dreamweaver, Animate CC (önceki adıyla Flash Professional CC), Muse, Premiere Pro CC


DESENLER
Mevcut bir fotoğrafı kullanın ya da yeni bir fotoğraf çekip desene dönüştürün. Çeşitli desen ızgaraları arasından seçim yaparak sıradan olanı sıra dışı hale getirin. Yeni varlığı adlandırarak CC Kitaplığınıza kaydedin ve ardından son tasarımda kullanın.

Şununla kullanın: Photoshop CC


ADOBE STOCK
Adobe Stock aboneleri uygulamanın içinden yüksek çözünürlüklü, telifsiz görüntüleri aratabilir ve bunlara izin verebilir. Varlıklarınızı işlemek için en sevdiğiniz fotoğrafları kullanın.

CREATIVE CLOUD LIBRARIES
Varlık kitaplığınız otomatik olarak Creative Cloud hesabınız ile eşleşir — böylece Capture CC'de oluşturduğunuz varlıklara uyumlu uygulamalarda anında erişilebilir.

POWERED BY CREATIVESYNC
Adobe CreativeSync dosyalarınızın, fontlarınızın, tasarım varlıklarınızın, ayarlarınızın ve daha fazlasının, ihtiyacınız duyduğunuz yerde anında iş akışınızda görünmesini sağlar. Yaratıcı çalışmalarınıza istediğiniz cihazda başlayın ve başka bir cihazda kolaylıkla alıp kullanın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR