SketchBook Ink

Üç boyutlu tasarım, mühendislik, medya ve eğlence yazılımında dünya lideri  Autodesk, iPad kullanıcılarının günde 10 milyondan fazla indirdiği ünlü SketchBook ailesinin yeni sürümünü piyasaya sundu. Yepyeni bir motorla çalıştırılan Autodesk SketchBook Ink, dikkat çekici, yüksek çözünürlüklü mürekkep stilinde eserler yaratmak isteyenler için benzersiz bir teknoloji sunuyor. SketchBook ailesine katılan SketchBook Ink, yaratıcı vizyonlarını dijital ortamda ifade etmek isteyenlere sunulan seçeneklerin sayısını artırıyor.

SketchBook Ink

SketchBook Ink, geleneksel vektör çizim uygulamalarının aksine, kullanıcıların Autodesk SketchBook Pro platformu üzerinde serbest çizimler yaparak, eserlerinde çözünürlükten bağımsız, çok ince detaylar oluşturmasına olanak sağlıyor. Bu yeni teknoloji iPad’den, büyük ve yüksek kalitedeki resimleri aktarmayı ve yazdırmayı destekliyor. Eserin son hali, iPad’in fotoğraf kütüphanesine, e-postaya, Dropbox veya iTunes dosya paylaşımına en uygun boyutlarda aktarılabiliyor. Dropbox veya iTunes dosya paylaşımına aktarılan resimler 100 mega pikselden büyük çözünürlükte olabiliyor.

Autodesk’in çeşitli çizim ve boyama araçları sunan iPad’e özel uygulaması SketchBook Pro’nun tamamlayıcısı olan SketchBook Ink, mürekkepli çizimler için üretildi. Ürün geliştirilirken birçok sanatçıyla işbirliği yapıldı. SketchBook Ink; yaratıcı süreçlerinde farklı araçlara sahip olmaları ve kişisel tarzlarını ifade edebilmeleri için sanatçılara daha fazla seçenek sunmaktadır.

Autodesk SketchBook Ink’teki resmetme davranışı, uygulamayı kullanırken ayrıcalıklı bir his veriyor. SketchBook Ink, önceden ayarlanmış yedi adet mürekkep stili ve iki adet silgi türüyle birlikte kuruluyor. Uygulama, iPad fotoğraf kütüphanesinden aktarılan, referans veya arka plan olarak kullanılabilen resimlerde kullanılabiliyor.

Autodesk SketchBook ailesinin tüm ürünleri, kişilerin yaratıcılıklarını serbest bırakan araçlara dönüşüyor. Çizimlerinde daha önce dijital bir uygulama kullanmayı düşünmemiş kişiler bile inanılmaz çizimler üretmek için SketchBook’u tercih ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR