123D Sculpt+

Autodesk 123D Sculpt+ mobil cihazlarınızı kullanarak 3 boyutlu modellemeler oluşturabilmenizi mümkün kılan resmi bir Autodesk uygulamasıdır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir 3D modelleme uygulaması olan Autodesk 123D Sculpt+ size hayalinizdeki portreleri ve nesneleri 3 boyutlu olarak tasarlama imkanı vermekte. Uygulama ile araba, uzay gemisi, ejderha, oyun kahramanları, canavarlar gibi farklı modellemeler yaratabildiğiniz gibi bu modeller üzerinde detaylı değişiklikler yapabiliyorsunuz. Autodesk 123D Sculpt+ ile hazırladığınız model kalıbı üzerine kürk ve tüyler ekleyebilir, deri rengini belirleyebilir ve modellemede kullanılcak materyalin ne olacağını belirleyebilirsiniz. Bütün bu işlemler uygulama üzerinde gerçek zamanlı olarak gerçekleşmekte ve uyguladığınız değişiklikleri modeliniz üzerinde görebilmektesiniz.

123D Sculpt+

Autodesk 123D Sculpt+ ile hazırladığınız modellemleri dışa aktarabilmeniz mümkün. Uygulama modellemenizi bir görsel dosyası olarak ya da 3 boyutlu modelleme olarak dışa aktarabiliyor. OBJ formatını destekleyen uygulama ile dışa aktardığınız modellemeleri Autodesk Maya veya 3DS Max gibi yazılımlarda görüntüleyebilir ve düzenleyebilirsiniz.

Autodesk 123D Sculpt+ orta seviye donanıma sahip Android cihazlarda da rahatça çalışabilen bir uygulama.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR